2016-02-19 12:51

2016-02-19 12:51

Mallbackenduo i U20-landslag

FOTBOLL

Julia Karlenäs och Emelie Andersson från Mallbacken är uttagna till det U20-landslag som ska spela en U23-turnering i La Manga i Spanien den 2-6 mars. I truppen finns också före detta Mallbackenforwarden Mimmi Larsson.

Motståndare blir USA, Japan och England.

Truppen: Zecira Musovic, Rosengård, Matilda Haglund, Lidköping, Emelie Andersson och Julia Karlenäs, Mallbacken, Mimmi Larsson, Nathalie Björn, Malin Diaz Pettersson och Emma Jansson, Eskilstuna United, Elin Bragnum, Ellen Löfqvist Irma Helin, Felicia Karlsson och Ronja Aronsson, Piteå, Julia Ekholm, AIK, Maja Göthberg, Kopparbergs/Göteborg, Olivia Welin, Limhamn Bunkeflo, Anna Oskarsson och Marie Johansson, Hammarby, Tove Almqvist, Linköping, Fanny Andersson, Kolbotn, Adelisa Grabus och Michelle De Jongh, Kif Örebro, samt Amanda Edgren och Alice Nilsson, Kristianstad.

På senhösten ska U20-svenskorna spela VM i Papua Nya Guinea.

Förbundskapten är Calle Barrling.

 

Motståndare blir USA, Japan och England.

Truppen: Zecira Musovic, Rosengård, Matilda Haglund, Lidköping, Emelie Andersson och Julia Karlenäs, Mallbacken, Mimmi Larsson, Nathalie Björn, Malin Diaz Pettersson och Emma Jansson, Eskilstuna United, Elin Bragnum, Ellen Löfqvist Irma Helin, Felicia Karlsson och Ronja Aronsson, Piteå, Julia Ekholm, AIK, Maja Göthberg, Kopparbergs/Göteborg, Olivia Welin, Limhamn Bunkeflo, Anna Oskarsson och Marie Johansson, Hammarby, Tove Almqvist, Linköping, Fanny Andersson, Kolbotn, Adelisa Grabus och Michelle De Jongh, Kif Örebro, samt Amanda Edgren och Alice Nilsson, Kristianstad.

På senhösten ska U20-svenskorna spela VM i Papua Nya Guinea.

Förbundskapten är Calle Barrling.