2015-11-22 20:44

2015-11-22 20:44

Förlust för Västerstrand

ALLSVENSKAN DAM SÖDRA BANDY

Efter seger i premiären tog energin slut mot Skirö i säsongens andra match.

Gästerna, som höll ett betydligt högre tempo, gick ifrån till 0–5 i paus, och det skulle dröja tills runt matchminut 60 innan hemmalaget hittade nätet. Men 1–7-reduceringen hjälpte föga i en match som Skirö kontrollerade från start till slut, och vann med klara 3–8, efter att ha satt spiken i kistan med dryga kvarten kvar.

Mål, Västerstrand: Sandra Nilsson 2, Margareta Grahn.

Gästerna, som höll ett betydligt högre tempo, gick ifrån till 0–5 i paus, och det skulle dröja tills runt matchminut 60 innan hemmalaget hittade nätet. Men 1–7-reduceringen hjälpte föga i en match som Skirö kontrollerade från start till slut, och vann med klara 3–8, efter att ha satt spiken i kistan med dryga kvarten kvar.

Mål, Västerstrand: Sandra Nilsson 2, Margareta Grahn.