2016-07-20 17:19

2016-07-20 17:19

Wikberg fixade tredje SM-medaljen

KANOT

Under onsdagen paddlade Karlstads Moa Wikberg hem sin tredje SM-medalj i Hofors när hon blev trea i D22-klassens A-final på K1 1000.

– 1000 meter är ju inte direkt favoritdistansen men jag är nöjd med bronset och jag känner att jag är med på ett helt annat sätt än tidigare under säsongen, säger Wikberg, som fixade både ett silver och ett brons dagen innan, i ett pressmeddelande.

Vann gjorde Karin Johansson från Lidköping och tvåa blev Linnea Stensils.

I distansens B-final blev Arvikas Hanna Falk tvåa, drygt fyra sekunder bakom vinnaren Julia Seger.

 

 

 

 

– 1000 meter är ju inte direkt favoritdistansen men jag är nöjd med bronset och jag känner att jag är med på ett helt annat sätt än tidigare under säsongen, säger Wikberg, som fixade både ett silver och ett brons dagen innan, i ett pressmeddelande.

Vann gjorde Karin Johansson från Lidköping och tvåa blev Linnea Stensils.

I distansens B-final blev Arvikas Hanna Falk tvåa, drygt fyra sekunder bakom vinnaren Julia Seger.