2016-07-20 21:03

2016-07-20 22:26

Gund är med i toppen i Los Angeles

CROSSFIT

Pia Gund kämpade på bra under det andra delmomentet av inofficiella VM för Crossfit Games i Los Angeles. Hon låg placerad på en tolfteplats efter det första, men lyckades jobba upp sig hela vägen till en delad andraplats i och med sina 94 poäng i det andra momentet.

Gund hann också med den tredje delgrenen. Där gick det dessvärre inte lika bra som det andra och hon skrapade ihop 76 poäng vilket gjorde att värmlänningen halkade ner några placeringar. Efter tre avklarade delmoment ligger svenskan på en sjätteplats inför den fjärde deltävlingen.

Leder gör australiensiskan Karen Miller som kammat ihop 254 poäng, Gund ligger 28 poäng efter.

Gund hann också med den tredje delgrenen. Där gick det dessvärre inte lika bra som det andra och hon skrapade ihop 76 poäng vilket gjorde att värmlänningen halkade ner några placeringar. Efter tre avklarade delmoment ligger svenskan på en sjätteplats inför den fjärde deltävlingen.

Leder gör australiensiskan Karen Miller som kammat ihop 254 poäng, Gund ligger 28 poäng efter.