2016-07-10 17:53

2016-07-10 17:53

Karlstadsledning i JSM

GOLF

Karlstad GK är i ledning efter den första dagen av kvalomgång 1 i JSM för klubblag som avgörs i Karlstad.

Den första dagen såg fem deltävlingar i pojksingel, flicksingel, valfri singel, foursome och en mixad foursome, vilket innebar totalt 373 slag för hemmalaget. Värmlänningarna är därmed klara för slutspelet på måndagen, där man i matchspel ställs mot söndagstävlingens sexor, Nyköping, i den inledande omgången.

Karlstadslaget består av Filippa Möörk, Zandra Nilsson, Lovisa Rysjö, Tobias Edén, Oscar Hertzberg, Rasmus Holmberg, Daniel Unger och Anton Ericsson.

Den första dagen såg fem deltävlingar i pojksingel, flicksingel, valfri singel, foursome och en mixad foursome, vilket innebar totalt 373 slag för hemmalaget. Värmlänningarna är därmed klara för slutspelet på måndagen, där man i matchspel ställs mot söndagstävlingens sexor, Nyköping, i den inledande omgången.

Karlstadslaget består av Filippa Möörk, Zandra Nilsson, Lovisa Rysjö, Tobias Edén, Oscar Hertzberg, Rasmus Holmberg, Daniel Unger och Anton Ericsson.