2016-07-09 06:00

2016-07-09 06:00

Odds på curling och Ronaldo

Så här mitt i sommaren och under pågående EM i fotboll och friidrott känns det lite crazy att sopa till med en curlingnyhet.

Stenkul att Karlstad får ett damlag i eliten även kommande vinter. Trots tjejernas blygsamma i målsättning känns det som att det kan glida riktigt långt om de vill. Frågan är vad oddset på OS-guld är?

Själv laddar jag för fem veckors semester och funderar på att försöka utöka reskassan med att satsa på Portugal som Europamästare. Det ger enligt Unibet 2,90 gånger pengarna mot ynka 1,45 för Frankrike. Att Ronaldo gör mål betingar 3,30 medan det ger 2,70 om skytteligaledaren Griezmann utökar skörden på sex fullträffar. Men antagligen lönar det sig som vanligt bättre att behålla pengarna på kontot.

Stenkul att Karlstad får ett damlag i eliten även kommande vinter. Trots tjejernas blygsamma i målsättning känns det som att det kan glida riktigt långt om de vill. Frågan är vad oddset på OS-guld är?

Själv laddar jag för fem veckors semester och funderar på att försöka utöka reskassan med att satsa på Portugal som Europamästare. Det ger enligt Unibet 2,90 gånger pengarna mot ynka 1,45 för Frankrike. Att Ronaldo gör mål betingar 3,30 medan det ger 2,70 om skytteligaledaren Griezmann utökar skörden på sex fullträffar. Men antagligen lönar det sig som vanligt bättre att behålla pengarna på kontot.