2016-07-08 21:54

2016-07-08 22:10

Storslam för Crusaders

AMERIKANSK FOTBOLL

Redan kvällen innan årets SM-final klev Carlstad Crusaders in i rampljuset.

Karlstadslägret kammade hem åtta priser när fotbollsårets främsta prestationer skulle koras under fredagskvällen. Olof Flemström blev den store vinnaren när han utsågs till årets spelare i Superserien.

Övriga priser: Philip Juhlin, årets quarterback, Jacob Dahre, årets wide reciver, Niklas Johansson, årets offensiva linjespelare, Olof Flemström, årets defensive linjespelare, Christian Kuylenstjerna, årets linebacker, Markus Persson och Anna Hedström, årets special teamsspelare, Carlstad Crusaders (herrar), årets fair play.

 

 

Karlstadslägret kammade hem åtta priser när fotbollsårets främsta prestationer skulle koras under fredagskvällen. Olof Flemström blev den store vinnaren när han utsågs till årets spelare i Superserien.

Övriga priser: Philip Juhlin, årets quarterback, Jacob Dahre, årets wide reciver, Niklas Johansson, årets offensiva linjespelare, Olof Flemström, årets defensive linjespelare, Christian Kuylenstjerna, årets linebacker, Markus Persson och Anna Hedström, årets special teamsspelare, Carlstad Crusaders (herrar), årets fair play.