2016-07-07 22:46

2016-07-07 22:46

Juhlin blir ny headcoach

AMERIKANSK FOTBOLL

Värmlänningen och forna Carlstad Crusadersspelaren Marcus Juhlin tar klivet upp till huvudtränare.

Han har sedan tidigare varit offensiv coach i STU Northside Bulls a-lag och har nu fått förtroendet att leda laget i jakten på SM-guld.

– Det känns kul att få fortsatt förtroende av Bulls för ytterligare en tid framöver. Att få mer ansvar kommer att bli en spännande och lärorik utmaning för mig då jag är relativt ung och inte har så lång erfarenhet av seniorcoachandet. Jag har coachat sida vid sida med Johan nu i två år och har lärt mig en del hur man hanterar HC rollen. Bulls är min nya familj och de har tagit väl hand om mig så här långt och jag skall inte göra någon besviken. Jobbet för SM-guld är nu i rullning, sade Marcus Juhlin till Swedish football network.

Han har sedan tidigare varit offensiv coach i STU Northside Bulls a-lag och har nu fått förtroendet att leda laget i jakten på SM-guld.

– Det känns kul att få fortsatt förtroende av Bulls för ytterligare en tid framöver. Att få mer ansvar kommer att bli en spännande och lärorik utmaning för mig då jag är relativt ung och inte har så lång erfarenhet av seniorcoachandet. Jag har coachat sida vid sida med Johan nu i två år och har lärt mig en del hur man hanterar HC rollen. Bulls är min nya familj och de har tagit väl hand om mig så här långt och jag skall inte göra någon besviken. Jobbet för SM-guld är nu i rullning, sade Marcus Juhlin till Swedish football network.