2016-07-01 20:51

2016-07-01 20:51

Medaljregn för unge talangen

SIMNING

Karlstadssimmaren Johan Rydahl har varit på ungdoms-SM sedan i onsdags och har redan mäktat med fem medaljer.

På mästerskapets första dag inkasserades den första medaljen för Karlstad simsällskap. Rydahl ihop med klubbkamraterna Linus Andersson, August Mathisen och David Albringer tog silver i 4x200 meter frisim i klassen för P15 och yngre. Under torsdagens lagmedley la kvartetten i nästa växel och simmade hem guldet.

Förutom framgångar i laggrenarna har Rydahl tagit tre individuella medaljer, ett guld i 100 meter frisim och två brons i 400 meter frisim samt 200 meter medley.

På mästerskapets första dag inkasserades den första medaljen för Karlstad simsällskap. Rydahl ihop med klubbkamraterna Linus Andersson, August Mathisen och David Albringer tog silver i 4x200 meter frisim i klassen för P15 och yngre. Under torsdagens lagmedley la kvartetten i nästa växel och simmade hem guldet.

Förutom framgångar i laggrenarna har Rydahl tagit tre individuella medaljer, ett guld i 100 meter frisim och två brons i 400 meter frisim samt 200 meter medley.