2016-06-21 06:00

2016-06-21 06:00

Derby i sista omgången

AMERIKANSK FOTBOLL

I helgen säkrades historiens åttonde serieseger för Carlstad Crusaders efter att laget krossade Uppsala 86ers med segersiffrorna 61–12.

Under tisdagen väntar derby och Örebro Black Knights i Superseriens sista omgång. Matchen, som är av akademisk betydelse då resultatet inte kan påverka tabellens utgång, spelas på Behrn arena i Örebro och tv-sänds.

Hemmalaget, som besegrades av Crusaders med 7–40 tidigare under säsongen, är klar serietvåa.

Under tisdagen väntar derby och Örebro Black Knights i Superseriens sista omgång. Matchen, som är av akademisk betydelse då resultatet inte kan påverka tabellens utgång, spelas på Behrn arena i Örebro och tv-sänds.

Hemmalaget, som besegrades av Crusaders med 7–40 tidigare under säsongen, är klar serietvåa.