2016-04-04 06:00

2016-04-04 06:00

Nummer 13 bakom glas och ram

LINDA JOHANSSON. Jag skriver namnet med versaler, detta för att betona hur stor hon är i mina ögon, Helltonikonen.

Ingen har betytt mer för laget IF Hellton än Linda Johansson. Hon har varit med och tagit laget från division två till den position de har i elitserien (bara en poäng och några mål från SM-slutspel) i dag. Linda hyllades stort efter kvalsegern i lördags. Varför inte ge Linda ytterligare en mäktig hyllning? Pensionera tröja nummer 13 för alltid. Rama in den och sätt upp den som tavla på en central plats i Sundstahallen. Vore en perfekt ceremoni att genomföra vid höstens hemmapremiär.

Ingen har betytt mer för laget IF Hellton än Linda Johansson. Hon har varit med och tagit laget från division två till den position de har i elitserien (bara en poäng och några mål från SM-slutspel) i dag. Linda hyllades stort efter kvalsegern i lördags. Varför inte ge Linda ytterligare en mäktig hyllning? Pensionera tröja nummer 13 för alltid. Rama in den och sätt upp den som tavla på en central plats i Sundstahallen. Vore en perfekt ceremoni att genomföra vid höstens hemmapremiär.