2016-03-15 15:47

2016-03-15 15:49

P16-läger i Dalarna

FOTBOLL

Den 18-20 mars ska Värmlands fotbollförbund ha ett träningsläger med matcher, till sammans med Dalarna, i Ludvika.

Värmländska P16-truppen: Guilin Nsengiyumva, Samuel Palenius, Lukas Thöse, Mohammed Lashkari och Linus Langer, Carlstad United, Suleman Zurmati, Karlstad BK, Jesper Björklund, Linus Olsson, Ali Ramin och Vidar Engström, FBK Karlstad, Queyvam Amini, Filipstad, Gustav Ekman, Jesper Berglund, Oskar Jansson, Saimon Ghebrewoldi, Mehmet Yildrim, Noel Levi och Emanuel Kwet, Degerfors, Oskar Lejroth, Arvika, samt David Haglund, KB Karlskoga.

Värmländska P16-truppen: Guilin Nsengiyumva, Samuel Palenius, Lukas Thöse, Mohammed Lashkari och Linus Langer, Carlstad United, Suleman Zurmati, Karlstad BK, Jesper Björklund, Linus Olsson, Ali Ramin och Vidar Engström, FBK Karlstad, Queyvam Amini, Filipstad, Gustav Ekman, Jesper Berglund, Oskar Jansson, Saimon Ghebrewoldi, Mehmet Yildrim, Noel Levi och Emanuel Kwet, Degerfors, Oskar Lejroth, Arvika, samt David Haglund, KB Karlskoga.