2016-03-11 18:40

2016-03-11 18:40

Tyrväinen bötfälls

ISHOCKEY

I grundseriens sista match mot Djurgården fick Färjestads Antti Tyrväinen två minuter för filmning. Nu bötfälls den 26-årige finländaren för händelsen.

– Genom filmsekvensen är det klarlagt att Antti Tyrväinen gjort sig skyldig till diving såsom påstås i anmälan. Nämnden anser att den är av sådan art att den bör leda till bestraffning i form av ett måttligt bötesstraff, skriver Svenska ishockeyförbundet i beslutet.

Bötessumman är om 5 000 kronor.

– Genom filmsekvensen är det klarlagt att Antti Tyrväinen gjort sig skyldig till diving såsom påstås i anmälan. Nämnden anser att den är av sådan art att den bör leda till bestraffning i form av ett måttligt bötesstraff, skriver Svenska ishockeyförbundet i beslutet.

Bötessumman är om 5 000 kronor.