2016-02-21 18:44

2016-02-21 18:44

Mosserud degraders

BANDY

Mosserud spelade endast in tre poäng på 14 matcher i division 1 västra vilket innebär att de degraderas till division 2.

Säsongens sista match mot Skövde slutade i moll i och med 1–2-förlusten på hemmaplan. Inför den sista matchen fanns det hopp om att ta sig upp på säker mark då man befann sig två poäng bakom Höjden – som dock hade sämre målskillnad vilket innebar att en seger hade räckt för nytt kontrakt då även Höjden förlorade säsongen sista match.

Säsongens sista match mot Skövde slutade i moll i och med 1–2-förlusten på hemmaplan. Inför den sista matchen fanns det hopp om att ta sig upp på säker mark då man befann sig två poäng bakom Höjden – som dock hade sämre målskillnad vilket innebar att en seger hade räckt för nytt kontrakt då även Höjden förlorade säsongen sista match.