2016-02-16 06:00

2016-02-16 06:00

Planefors vann efter dramatik

BOWLING

När Sveriges största tjejtävling i bowling, Evaturneringen, avgjordes i Stockholm lyckades Joline Persson Planefors vinna efter en spännande final.

Joline spelade bra under hela turneringen och vägen fram till final var aldrig i fara. I den ställdes hon mot landslagskollegan Jenny Wegner. I en välspelad final tog Joline ett snabbt grepp med flera strikes i rad. Den klara ledningen krympte mitt i serien, men Joline höll undan och vann med två käglors marginal.

Segern var Jolines andra i turneringen, hon vann även år 2014.

Joline spelade bra under hela turneringen och vägen fram till final var aldrig i fara. I den ställdes hon mot landslagskollegan Jenny Wegner. I en välspelad final tog Joline ett snabbt grepp med flera strikes i rad. Den klara ledningen krympte mitt i serien, men Joline höll undan och vann med två käglors marginal.

Segern var Jolines andra i turneringen, hon vann även år 2014.