2016-02-16 17:18

2016-02-16 17:18

Damlagets stab klar

AMERIKANSK FOTBOLL

Carlstad Crusaders damlags coachstab har tagit form. Daniel Juhlin kommer att leda damlaget under den andra säsongen i seriespel.

Nytt för i år är också att man går från åttamannafotboll till elvamanna i division 1, den högsta damserien.

Truppen har under vintern mer än fördubblat antalet spelare i truppen och har legat på drygt 20 spelare i träning sedan november.

Daniel Juhlin kommer både att vara huvudtränare och defensiv koordinator. Till sin hjälp på den defensiva sidan har han Patrik Nyman. Markus Persson tar hand om de defensiva backarna och Daniel Juhlin tar hand om linebackers. På anfallssidan går herrlagets nya quarterback Philip Juhlin in som offensiv korrdinator.

Även Philip kommer att få hjälp av en nyrekrytering i herrlaget i Marcus Johnsson. Niklas Johansson, som växt fram som en framtidsman på den offensiva linjen, kommer ta ansvaret för denna position i damlaget.

Carlstad Crusaders damlags coachstab har tagit form. Daniel Juhlin kommer att leda damlaget under den andra säsongen i seriespel.

Nytt för i år är också att man går från åttamannafotboll till elvamanna i division 1, den högsta damserien.

Truppen har under vintern mer än fördubblat antalet spelare i truppen och har legat på drygt 20 spelare i träning sedan november.

Daniel Juhlin kommer både att vara huvudtränare och defensiv koordinator. Till sin hjälp på den defensiva sidan har han Patrik Nyman. Markus Persson tar hand om de defensiva backarna och Daniel Juhlin tar hand om linebackers. På anfallssidan går herrlagets nya quarterback Philip Juhlin in som offensiv korrdinator.

Även Philip kommer att få hjälp av en nyrekrytering i herrlaget i Marcus Johnsson. Niklas Johansson, som växt fram som en framtidsman på den offensiva linjen, kommer ta ansvaret för denna position i damlaget.