2015-11-22 14:44

2015-11-22 14:44

Ny seger för lag Edin i EM

CURLING

Sverige och lag Edin har efter söndagens seger över Scotland med 9-6, nu två segrar och en förlust i curling-EM i danska Esbjerg.

Svenskarna inledde starkt och tog tre poäng direkt i den första omgången. Halvvägs in i matchen stod det 6-2 till lag Edin och när svenskarna sedan tog en poäng i den nionde gav skottarna upp vid ställningen 9-6.

Sverige ligger efter tre spelade matcher trea i gruppen som leds av Norge följt av Tyskland.

Svenskarna inledde starkt och tog tre poäng direkt i den första omgången. Halvvägs in i matchen stod det 6-2 till lag Edin och när svenskarna sedan tog en poäng i den nionde gav skottarna upp vid ställningen 9-6.

Sverige ligger efter tre spelade matcher trea i gruppen som leds av Norge följt av Tyskland.