2016-07-15 18:03

2016-07-15 18:03

Fina insatser i Halmstad

FOTBOLL: "Riktigt rolig upplevelse"

Säfflefotbollen hade med flera ungdomar på elitlägren i Halmstad. Man kan sammanfatta lirarnas insatser med ett ord. Succé!

Det första lägret var för flickor. Dit hade Åsa Olsson från Säffle FF kallats.

FF:aren Viktor Sköld, SKS-spelarna Elliot Nilsson King, Anton Ingves och dalslänningen (men som spelar för SKS/SFF P01-lag) William Myrberg har också varit på plats i Halmstad. De tre förstnämnda killarna spelade i Värmlandslaget, ett gäng som gick obesegrat genom lägret. Sifhällaiterna Anton och Elliot gjorde samtliga mål, imponerande!

– Det var en riktigt rolig upplevelse. Kul att möta andra riktigt duktiga spelare, menar Eliot.

Mer om ungdomarna kommer längre fram i sommar.

Det första lägret var för flickor. Dit hade Åsa Olsson från Säffle FF kallats.

FF:aren Viktor Sköld, SKS-spelarna Elliot Nilsson King, Anton Ingves och dalslänningen (men som spelar för SKS/SFF P01-lag) William Myrberg har också varit på plats i Halmstad. De tre förstnämnda killarna spelade i Värmlandslaget, ett gäng som gick obesegrat genom lägret. Sifhällaiterna Anton och Elliot gjorde samtliga mål, imponerande!

– Det var en riktigt rolig upplevelse. Kul att möta andra riktigt duktiga spelare, menar Eliot.

Mer om ungdomarna kommer längre fram i sommar.