2016-06-09 08:33

2016-06-09 08:33

Sifhälla Super Stars i Oslo

BASKET: Sifhällas basketgäng i Sandvika-Cup

Sifhällas Super Stars hade en trevlig dag i Oslo när de deltog i Sandvika-Cup nyligen. Det var en avslutning av säsongen, men träningen fortsätter.

I cupen deltog Oslolag och det röda laget på bilden som står tillsammans med Sifhälla blev segrare. Det norska laget var verkligen bra, snabba som vinthundar, och hade under säsongen lyckats bli Norgeetta i sin åldersgrupp i norska serien.

I Sifhällas lag var tre av de gamla rävarna, spelare som tränat länge och är rutinerade, tyvärr på skolresa i Tyskland, så Sifhälla kom till start med hela sex nya spelare som här i cupen spelade sina allra första „riktiga” matcher.

Sifhälla trea

Bara två av tjejerna, Meja och Maja, var från det gamla gänget.

Första matchen gick riktigt bra, särskilt på slutet, medan andra matchen var svårare mot mästarna.

Sifhälla slutade som trea i cupen.

Bra gjort med tanke på alla nya tjejer!

Det ser lovande ut för framtiden!

I cupen deltog Oslolag och det röda laget på bilden som står tillsammans med Sifhälla blev segrare. Det norska laget var verkligen bra, snabba som vinthundar, och hade under säsongen lyckats bli Norgeetta i sin åldersgrupp i norska serien.

I Sifhällas lag var tre av de gamla rävarna, spelare som tränat länge och är rutinerade, tyvärr på skolresa i Tyskland, så Sifhälla kom till start med hela sex nya spelare som här i cupen spelade sina allra första „riktiga” matcher.

Sifhälla trea

Bara två av tjejerna, Meja och Maja, var från det gamla gänget.

Första matchen gick riktigt bra, särskilt på slutet, medan andra matchen var svårare mot mästarna.

Sifhälla slutade som trea i cupen.

Bra gjort med tanke på alla nya tjejer!

Det ser lovande ut för framtiden!