2015-11-07 06:00

2015-11-07 06:00

Framgångar för Säffle PK

SKYTTE: Fullspäckad helg

Det var en fullspäckad helg för flera av Säffle PK:s luftpistolskyttar nyligen. Familjen Lander, Säffle PK, tävlade Göta Kanal Masters, som gick under lördagen och söndagen.

Söndagens tävling var dessutom kval till Svenska Ungdomscupen, där Säffle visade framfötterna i våras.

På lördagen stod Simon Lander Nordin för ett finfint resultat i sin allra första externa tävling. Han blev åtta med sina 370 p. På söndagen blev det en 6:e plats med poängen blev 373 p.

I klassen Damjuniorer yngre fick Pernilla Lander Nordin med sig två silvermedaljer tack vare 346 p på lördagen och 334 p på söndagen. Per-Anders Lander, tävlande för Kungliga Värmlands Regementes Sf, vann med 567 p på lördagen och blev tvåa med 565 p på söndagen.

Till Solstad Cup i Karlstad begav sig 6 Säffleskyttar på söndagen, för den första av 3 deltävlingar. Axel Stolt vann LP 11 med 366 p och Carl Stolt tog hem segern i LP 13 med 378 p, 2 p före Jim Magnell. I LP 15P vann Anton Högberg före klubbkompisarna Alexander Pettersson och Ludvig Lindhé.

Söndagens tävling var dessutom kval till Svenska Ungdomscupen, där Säffle visade framfötterna i våras.

På lördagen stod Simon Lander Nordin för ett finfint resultat i sin allra första externa tävling. Han blev åtta med sina 370 p. På söndagen blev det en 6:e plats med poängen blev 373 p.

I klassen Damjuniorer yngre fick Pernilla Lander Nordin med sig två silvermedaljer tack vare 346 p på lördagen och 334 p på söndagen. Per-Anders Lander, tävlande för Kungliga Värmlands Regementes Sf, vann med 567 p på lördagen och blev tvåa med 565 p på söndagen.

Till Solstad Cup i Karlstad begav sig 6 Säffleskyttar på söndagen, för den första av 3 deltävlingar. Axel Stolt vann LP 11 med 366 p och Carl Stolt tog hem segern i LP 13 med 378 p, 2 p före Jim Magnell. I LP 15P vann Anton Högberg före klubbkompisarna Alexander Pettersson och Ludvig Lindhé.