2016-08-31 11:46

2016-08-31 11:46

Säffle kommun – nu får ni skärpa er!

SÄFFLE: Ta i med hårdhandskarna!

Nu är jag på riktigt arg!

På väg till skolan idag för att hämta min son var jag en hårsmån ifrån att bli påkörd av en av kommunens bilar som i alldeles för hög hastighet och med mobilpratande tjej som körde och skulle göra en vänstersväng, där jag tydligen var i vägen!

Jag slängde iväg ett och annat väl valt ord till henne genom rutan men nonchalant vände hon bort ansiktet som om inget hänt.

Som tur var så hände inget denna gången men varför händer inget från kommunens sida!?

Brått brått har de, och man läser det om och om igen i tidningen men inget händer. Har också uppmätt efter era kommunbilar en ringa hastighet på 125 kilometer i timmen på 70-väg av efterföljande fordon, flera gånger samma sak. 125 kilometer i timmen! Det står barn och väntar på skolskjuts på den vägen!

Skärpning på riktigt Säffle kommun! Nu får ni ta i med hårdhandskarna med era anställda som kör dessa bilar innan det händer något.

Arg mamma

På väg till skolan idag för att hämta min son var jag en hårsmån ifrån att bli påkörd av en av kommunens bilar som i alldeles för hög hastighet och med mobilpratande tjej som körde och skulle göra en vänstersväng, där jag tydligen var i vägen!

Jag slängde iväg ett och annat väl valt ord till henne genom rutan men nonchalant vände hon bort ansiktet som om inget hänt.

Som tur var så hände inget denna gången men varför händer inget från kommunens sida!?

Brått brått har de, och man läser det om och om igen i tidningen men inget händer. Har också uppmätt efter era kommunbilar en ringa hastighet på 125 kilometer i timmen på 70-väg av efterföljande fordon, flera gånger samma sak. 125 kilometer i timmen! Det står barn och väntar på skolskjuts på den vägen!

Skärpning på riktigt Säffle kommun! Nu får ni ta i med hårdhandskarna med era anställda som kör dessa bilar innan det händer något.

Arg mamma