2016-08-23 10:39

2016-08-23 10:39

Vem stjäl från mina föräldrars grav?

SÄFFLE

Förra året var jobbigt då jag fick föra både min far och mor till deras sista vila vid By kyrka.

Jag försöker att åka dit så ofta jag kan för att tända ett ljus eller sätta dit lite vackra blommor men tyvärr så har någon varit där och tagit blommor från graven en gång vid midsommar och nu igen för bara en vecka sedan. Varför?

Vad ska personen som gjort detta ha blommorna till? Sätta dem på sin bekantas grav?

I så fall är det ett riktigt lågvattenmärke.

Snälla låt – dem vara ifred.

Vincent Larsson

Jag försöker att åka dit så ofta jag kan för att tända ett ljus eller sätta dit lite vackra blommor men tyvärr så har någon varit där och tagit blommor från graven en gång vid midsommar och nu igen för bara en vecka sedan. Varför?

Vad ska personen som gjort detta ha blommorna till? Sätta dem på sin bekantas grav?

I så fall är det ett riktigt lågvattenmärke.

Snälla låt – dem vara ifred.

Vincent Larsson