2016-04-01 10:09

2016-04-01 10:09

Dålig idé med djurpark på Rôllseholmen

SÄFFLE: Finns bättre platser

Att förlägga en mindre djurpark vid Rôllseholmen låter inte speciellt trevligt vare sig för djur eller besökare.

Begränsade utrymmen samt bullrig miljö gör detta till ett mycket dåligt alternativ. Säffle har i stället många bra och utvecklingsbara möjligheter att placera denna vid exempelvis Karlsborgsåsen i kombination med gästhamnen med omnejd, som är populär sommartid. Utmärkta möjligheter och utrymmen finns även söder om gamla kvarnen och området nedanför Sunds herrgård som kommunen köpte in för dyra pengar. Här finns närhet till centrum och vatten.

Säffleboende

Begränsade utrymmen samt bullrig miljö gör detta till ett mycket dåligt alternativ. Säffle har i stället många bra och utvecklingsbara möjligheter att placera denna vid exempelvis Karlsborgsåsen i kombination med gästhamnen med omnejd, som är populär sommartid. Utmärkta möjligheter och utrymmen finns även söder om gamla kvarnen och området nedanför Sunds herrgård som kommunen köpte in för dyra pengar. Här finns närhet till centrum och vatten.

Säffleboende

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.