2016-08-31 08:21

2016-08-31 08:21

Fräck skokupp – 16-årig tjej greps

SÄFFLE: Bytte ut sina skor mot nya

På tisdagseftermiddagen blev en butik i Säffle utsatt för en fräck skostöld.

Flera personer blev misstänkta för att vara inblandade i stölden, både vuxna och barn.

Personerna hade bytt ut sina skor mot nya och när de blev påkomna skingrades gruppen och alla stack åt olika håll, meddelar polisen i sin dygnsrapport. En 16-årig tjej greps, misstänkt för stöld. Hon frigavs senare under dagen.

Flera personer blev misstänkta för att vara inblandade i stölden, både vuxna och barn.

Personerna hade bytt ut sina skor mot nya och när de blev påkomna skingrades gruppen och alla stack åt olika håll, meddelar polisen i sin dygnsrapport. En 16-årig tjej greps, misstänkt för stöld. Hon frigavs senare under dagen.