2016-08-08 09:57

2016-08-08 09:57

Tjuv bröt sig in i lägenhet

SÄFFLE: Tog sig in genom källarfönster

Under helgen har det varit ett inbrott och ett inbrottsförsök i Säffle.

Under natten mot söndag bröt sig någon in i en lägenhet och sökte igenom den under tiden som den boende, en äldre kvinna, låg och sov. Personen ska ha krupit in genom ett utlyft fönster i källaren och sedan sökt igenom lägenheten, enligt polisanmälan. Det är oklart om något stulits.

Samma natt ska det även ha skett ett inbrottsförsök i en villa på Hyttegatan. Då ska någon ha försökt ta sig in via ett öppet fönster på andra våningen men inte lyckats få upp fönsterhaken helt. Enligt anmälan ska även en blomkruka flyttats ut på gräsmattan.

Under natten mot söndag bröt sig någon in i en lägenhet och sökte igenom den under tiden som den boende, en äldre kvinna, låg och sov. Personen ska ha krupit in genom ett utlyft fönster i källaren och sedan sökt igenom lägenheten, enligt polisanmälan. Det är oklart om något stulits.

Samma natt ska det även ha skett ett inbrottsförsök i en villa på Hyttegatan. Då ska någon ha försökt ta sig in via ett öppet fönster på andra våningen men inte lyckats få upp fönsterhaken helt. Enligt anmälan ska även en blomkruka flyttats ut på gräsmattan.