2016-07-21 08:16

2016-07-21 08:16

Körde vingligt – togs för drograttfylleri

SÄFFLE/SVANSKOG: Dubbla rattfylleriärenden

Under onsdagen blev tre personer misstänkta för drograttfylleri vid två olika tillfällen.

En 60-årig man blev medtagen för provtagning i Svaneholm när polisen fattade misstanke om att han körde bil drogpåverkad. Detta var vid 8-tiden på morgonen.

Vid 17-tiden stoppades en bil i Säffle. Bilen hade setts framföras vingligt från Dalsland till Säffle och både den 43-åriga mannen och den 48-åriga kvinnan som färdades i bilen blev misstänkta för drograttfylleri. Polisen misstänkte att de båda kört bilen och då båda visade tecken på att vara drogpåverkade fick de följa med till stationen för provtagning.

En 60-årig man blev medtagen för provtagning i Svaneholm när polisen fattade misstanke om att han körde bil drogpåverkad. Detta var vid 8-tiden på morgonen.

Vid 17-tiden stoppades en bil i Säffle. Bilen hade setts framföras vingligt från Dalsland till Säffle och både den 43-åriga mannen och den 48-åriga kvinnan som färdades i bilen blev misstänkta för drograttfylleri. Polisen misstänkte att de båda kört bilen och då båda visade tecken på att vara drogpåverkade fick de följa med till stationen för provtagning.