2016-07-20 08:14

2016-07-20 08:14

"Utmana mig inte – då hugger jag dig"

SÄFFLE: Åtalas för olaga hot

En Säffleman i 40-årsåldern åtalas för två brott.

Båda brotten ska ha begåtts den 12 juli i år. Mannen ska gå ha kört bil på Huldrastigen i Säffle – någonting han inte har rätt till då han saknar körkort. Han har tidigare ha lagförts för olovlig körning, och därför åtalas han nu för grov olovlig körning.

Samma dag ska han ha hotat en man på Herrgårdsvägen i Säffle. Han ska ha hållit i två knivar och gått mot mannen, knuffat honom och sagt ”utmana mig inte, för då hugger jag dig”. För detta åtalas han även för olaga hot.

Båda brotten ska ha begåtts den 12 juli i år. Mannen ska gå ha kört bil på Huldrastigen i Säffle – någonting han inte har rätt till då han saknar körkort. Han har tidigare ha lagförts för olovlig körning, och därför åtalas han nu för grov olovlig körning.

Samma dag ska han ha hotat en man på Herrgårdsvägen i Säffle. Han ska ha hållit i två knivar och gått mot mannen, knuffat honom och sagt ”utmana mig inte, för då hugger jag dig”. För detta åtalas han även för olaga hot.