2016-06-07 06:00

2016-06-07 06:00

Vem tar bästa bilden?

TÄVLA MED ST: Vår populära fototävling är tillbaka

Varje år får vi in massor av vackra sommarbilder till vår fototävling. Vi tror att även detta år blir en succé! Nu startar vi tävlingen för i år.

ST:s läsare är flitiga med sina kameror. Vi kickar i gång årets sommarbildstävling nu och hoppas på många deltagare! Varje vecka sommaren ut visar vi era bästa bilder på fina uppslag.

Maila in

Den 1 september är sista dagen att delta. Maila dina bilder i jpg-format till sommarbilden@saffletidningen.se och skriv gärna var bilden är tagen och vem den föreställer. Bilden ska ha Säffleanknytning.

Glöm inte dina kontaktuppgifter!

Vi förbehåller oss rätten att använda oss av bilderna i våra trycksaker och lagra bilderna i vårt arkiv. Varje vecka vinner en person ST-prylar och i slutet av sommaren får ST:s läsare rösta fram bästa bilden bland våra veckovinnare. I veckojuryn sitter ST:s redaktion.

Lycka till!

ST:s läsare är flitiga med sina kameror. Vi kickar i gång årets sommarbildstävling nu och hoppas på många deltagare! Varje vecka sommaren ut visar vi era bästa bilder på fina uppslag.

Maila in

Den 1 september är sista dagen att delta. Maila dina bilder i jpg-format till sommarbilden@saffletidningen.se och skriv gärna var bilden är tagen och vem den föreställer. Bilden ska ha Säffleanknytning.

Glöm inte dina kontaktuppgifter!

Vi förbehåller oss rätten att använda oss av bilderna i våra trycksaker och lagra bilderna i vårt arkiv. Varje vecka vinner en person ST-prylar och i slutet av sommaren får ST:s läsare rösta fram bästa bilden bland våra veckovinnare. I veckojuryn sitter ST:s redaktion.

Lycka till!