2016-03-08 12:08

2016-03-08 12:08

Gladiator kommer till Säffle

SÄFFLE: Pansar i Furuskogsparken?

Under våren kommer Gladiatorernas tuffing nummer ett – Pansar – till Säffle.

Säffle Parkourförening har flest deltagare anmälda i Värmland till Barnens Hinderbana i Karlstad den 10 juli på Färjestadtravet och det är för detta engagemang föreningen belönas med det coola besöket.

– Varför Säffle Parkour får just Pansar på besök beror antagligen på att vi har många tuffa och uthålliga ungdomar som har chans att besegra denna best under tävlingen, tror Mårten Stolt i Säffle Parkour.

Det är inte helt klart när Pansar kommer, men det blir under våren. Det kan också vara så, att den urstarka gladiatorn har med sig ännu en hårdkokt kollega. Vi återkommer i ärendet!

Säffle Parkourförening har flest deltagare anmälda i Värmland till Barnens Hinderbana i Karlstad den 10 juli på Färjestadtravet och det är för detta engagemang föreningen belönas med det coola besöket.

– Varför Säffle Parkour får just Pansar på besök beror antagligen på att vi har många tuffa och uthålliga ungdomar som har chans att besegra denna best under tävlingen, tror Mårten Stolt i Säffle Parkour.

Det är inte helt klart när Pansar kommer, men det blir under våren. Det kan också vara så, att den urstarka gladiatorn har med sig ännu en hårdkokt kollega. Vi återkommer i ärendet!