2015-11-06 14:09

2015-11-06 14:09

Dags att nominera din kisse

LUSSEKATTEN 2015: Vem blir årets lussekatt i Säffle?

Vår mest populära tävling anordnas självklart även i år. Lussekatten är tillbaka och vi hoppas att du nominerar din kisse i årets tävling.

Säffle-Tidningens lussekatt 2015 ska utses och vi behöver din hjälp. Plocka fram bild på din vän och beskriv kissen i ett brev eller mail till oss. Skicka även in kontaktuppgifter så att vi kan nå dig.

Adresserna att välja på är följande: lussekatt@saffletidningen.se eller Säffle-Tidningen, Box 33, 661 21 Säffle. Skriv kattens namn i ämnesraden om du mailar eller märk kuvertet ”Lussekatt” om du skickar brev till oss. Vi vill ha ditt bidrag senast den 19 november.

Vi ser fram emot att få in just ditt bidrag.

Säffle-Tidningens lussekatt 2015 ska utses och vi behöver din hjälp. Plocka fram bild på din vän och beskriv kissen i ett brev eller mail till oss. Skicka även in kontaktuppgifter så att vi kan nå dig.

Adresserna att välja på är följande: lussekatt@saffletidningen.se eller Säffle-Tidningen, Box 33, 661 21 Säffle. Skriv kattens namn i ämnesraden om du mailar eller märk kuvertet ”Lussekatt” om du skickar brev till oss. Vi vill ha ditt bidrag senast den 19 november.

Vi ser fram emot att få in just ditt bidrag.