2015-10-27 18:34

2015-10-27 19:01

Personbil i krock med älg

SÄFFLE

(UPPDATERAD) Tre personer befann sig i en bil som på tisdagskvällen krockade med en älg på E45:an vid Tveta.

Olyckan inträffade strax före klockan 18.30. Enligt räddningstjänsten i Säffle fanns tre personer i bilen, en vuxen och två barn. Samtliga har blivit omhändertagna av ambulanspersonal och även om det inte finns några uppgifter om deras skador så tyder de första uppgifterna på att det gått förhållandevis bra.

Vägen har varit avstängd mellan Säffle och Åmål under räddningsarbetet. Strax före klockan 19 kom bärgare till platsen och när väl bilen är bortfraktad släpps trafiken på igen.

Älgen fick avlivas av jägare.

Olyckan inträffade strax före klockan 18.30. Enligt räddningstjänsten i Säffle fanns tre personer i bilen, en vuxen och två barn. Samtliga har blivit omhändertagna av ambulanspersonal och även om det inte finns några uppgifter om deras skador så tyder de första uppgifterna på att det gått förhållandevis bra.

Vägen har varit avstängd mellan Säffle och Åmål under räddningsarbetet. Strax före klockan 19 kom bärgare till platsen och när väl bilen är bortfraktad släpps trafiken på igen.

Älgen fick avlivas av jägare.