7-8 april

POLISDYGNET

Publicerad: 2012-04-08 10:00

09.00

FRI. (notis 01.39) Den 20-årige man som suttit gripen för misshandel och försök till tillgrepp av fortskaffningsmedel frigavs efter förhöret.

09.30

ANHÅLLNA. (notis 03.34) De tre personer (21-årig kvinna, 21 och 25-åriga män) anhölls efter förhör mt för försök till tillgrepp av fortskaffningsmedel.

11.00

FRI. (notis 02.10) Den 26-årige man som greps för bla misshandel i Karlstad frigavs efter förhör.

12.21

RINGA NARKOTIKABROTT, KARLSTAD En 32-årig man ertappades av väktare då han gjorde sig skyldig till snatteri. Det visade sig att han var påverkad av narkotika varför han togs med för provtagning.

18.26

RATTFYLLERI, TORSBY Vid en fordonskontroll uppstår misstanke om rattfylleri. Den 20-årige föraren vägrar att blåsa i sållningsinstrumentet varför han medtas för blodprovstagning.

19.35

ANHÅLLANDE HÄVT, KARLSTAD Den 32-årige man som varit anhållen misstänkt för inbrott i Säffle frigavs av åklagare.

21.02

MISSHANDEL ARVIKA. En 24 årig man gripen misstänkt för misshandel, hemfridsbrott samt skadegörelse. Inlagd för tillnyktring.

22.02

FRIGIVNA KRISTINEHAM. Anhållandet hävt på tre personer, en kvinna 21 år och två män 21 och 25 år, som suttit anhållna sedan morgonen idag misstänkta för försök till tillgrepp av fortskaffningsmedel i Kristinehamn.

23.18

RATTFYLLERI HAGFORS. Ett kort efterföljande av fyrhjuling som slutade på ett kalhygge Lv 924. Polispatrull lyckades springa ifatt fyrhjulingen. Föraren blåser positivt i sållningsinstrumentet och får därför medfölja för kroppsbesiktning. Resultat: 0.25 mg/l.

23.53

RÅN, ARVIKA. Sex pojkar har under knivhot blivit rånade på mobiltelefoner och kontanter. Den misstänkte, en 22-årig man kunde kort därefter gripas i en lägenhet i centrala Arvika.

01.49

MISSHANDEL KARLSTAD. En kille har blivit misshandlad inne på Nöjesfabriken. Har fått läppen sönderslagen. Förd till Centralsjukhuset i Karlstad. Ingen misstänkt i nuläget.

02.27

MISSHANDEL TORSBY. En mansperson har blivit misshandlad i centrala Torsby. Blöder från ansiktet och förd till sjukhuset i Torsby. Ett vittne har varit med i sökandet efter misstänkt utan resultat.

04.23

MISSHANDEL KARLSTAD. En man avförd till Centralsjukhuset i Karlstad sedan han blivit slagen i huvudet med en flaska på Västra Torggatan. En 21-årig man gripen.

Källa: www.polisen.se/varmland

Skriv ut!  Skriv ut!  |  Tipsa en vän!  Tipsa!  |  Rätta fel i artikeln!  Rätta!
Just nu på ettan
billiga resor billiga resor

Tävla i vår julkalender
Tipsa nwt.se!
Telefon: 054-19 90 00 (vxl)
Via sms/mms: 0730-12 12 12
Senaste nytt
Webbfrågan
Har du bott i en studentbostad?

Adventslördag på Norsplan i Vålberg.
FLER

Har du en egen nyhet?

Vill du dela med dig av något som äger rum där du bor, eller en fin bild? Mejla in detta till oss! så kan det hamna under Läsarnas här på nwt.se. Läs mer om hur du bidrar till Läsarnas här.

Om nwt.se
Snart kommer nya nwt.se!
Välkommen att logga in!
För att läsa hela nwt.se behöver du vara prenumerant.
Logga in med ditt kundnummer och lösenord via länken uppe till höger, genom att klicka på en stängd artikel eller direkt här:
» Logga in!
Kundnumret finns på din faktura. Lösenord är ditt postnummer (fem siffror utan mellanslag), om du inte ändrat. Du kan också hämta dina kunduppgifter genom vår digitala prenumerationstjänst.
» Få kundnummer med personnummer
» Få kundnummer med e-postadress
» Få kundnummer med andra uppgifter
Våra nyheter - när och hur du vill

Värmlandsfyndet
Dagens ros/firarhörnan
Sök recept
Till hittarecept.se