21–22 mars

POLISDYGNET

Publicerad: 2012-03-22 06:45

08.40

HÄMTNING TILL FÖRHÖR, KARLSTAD. En 37-årig kvinna hämtades till förhör i ett utredningsärende avseende stöld. I samma ärende hämtades även en 34-årig man. Båda anhållna efter förhör.

08.51

RINGA NARKOTIKABROTT, KARLSTAD. En 32-årig man medtogs för provtagning då han visade tecken på narkotikapåverkan.

09.00

HÄKTNING. En 39-årig man häktades bland annat för olaga hot i Karlstad.

10.30

FRI. Den 20-årige man som har suttit anhållen för grov misshandel i Karlstad frigavs av åklagare.

10.45

MISSHANDEL, KRISTINEHAMN. En 36-årig man greps efter att han hade misshandlat sin flickvän.

12.30

DROGRATTFYLLERI, FILIPSTAD. En 23-årig man medtogs för provtagning då han visade tecken på narkotikapåverkan.

13.10

TRAFIKOLYCKA, HAGFORS. En personbil har kört av vägen och voltat på Lv 240 vid Sunnemo. Föraren är förd till sjukhuset i Torsby med lindriga skador.

16.00

VILLAINBROTT, EKSHÄRAD. Någon har under dagen tagit sig in i villan genom att bryta upp ett fönster. Större delen av huset har genomsökts. Vid anmälningstillfället kunde det konstateras att en kamera värd cirka 7 000 kronor tillgripits. Platsundersökning utförd.

17.00

STÖLD AV HJULLASTARE, TOMTHULT, SUNNE. Stölden har skett senaste dygnet. Hjullastaren är en mindre modell, fabrikat Avant, Grön, vikt cirka 1 200 kilo. Värde cirka 200 000 kronor. Spår säkrade på platsen.

19.31

TRAFIKOLYCKA, GRUMS. En bil har kört in i ett stillastående fordon med släp på Lv 669 vid Grums. Föraren av bilen som körde in i det stillastående fordonet är förd till sjukhus med befarad skada i nacken. Bil med släp hade inte parkeringsljus tänt och ingen varningstriangel uppställd.

22.12

FÖRSVUNNEN PERSON, GLAVA. En man i 55-årsåldern anmäldes försvunnen. Han hade någon gång efter klockan 17.30 lämnat bostaden med bil. Hans bil påträffades väster om Övre Gla vid klockan 00.15 Flera patruller engagerade i letandet efter mannen. En hundpatrull påträffade mannen vid 02.40-tiden cirka 2 kilometer söder om där han parkerat bilen. Han var vid god vigör och berättade att han gått vilse i mörkret.

23.25

GROVT RATTFYLLERI E18, ÅRJÄNG.En lastbil med släp stod stilla på E18. Ett vittnet gick fram till förardörren på lastbilen. Föraren verkade sova över ratten och vaknade till när vittnet lyste in i hytten, Föraren körde i väg. Han körde osäkert och stannade på en parkeringsficka. Polis beordrades till platsen. Föraren blåste positivt och medfördes för kroppsbesiktning. Körkort omhändertaget.

04.40

RINGA NARKOTIKABROTT. En narkotikapåverkad man påträffades vid Hensta och medfördes för kroppsbesiktning.

Källa: www.polisen.se/varmland

Skriv ut!  Skriv ut!  |  Tipsa en vän!  Tipsa!  |  Rätta fel i artikeln!  Rätta!
Just nu på ettan
billiga resor billiga resor

Tävla i vår julkalender
Tipsa nwt.se!
Telefon: 054-19 90 00 (vxl)
Via sms/mms: 0730-12 12 12
Senaste nytt
Webbfrågan
Har du bott i en studentbostad?

Adventslördag på Norsplan i Vålberg.
FLER

Har du en egen nyhet?

Vill du dela med dig av något som äger rum där du bor, eller en fin bild? Mejla in detta till oss! så kan det hamna under Läsarnas här på nwt.se. Läs mer om hur du bidrar till Läsarnas här.

Om nwt.se
Snart kommer nya nwt.se!
Välkommen att logga in!
För att läsa hela nwt.se behöver du vara prenumerant.
Logga in med ditt kundnummer och lösenord via länken uppe till höger, genom att klicka på en stängd artikel eller direkt här:
» Logga in!
Kundnumret finns på din faktura. Lösenord är ditt postnummer (fem siffror utan mellanslag), om du inte ändrat. Du kan också hämta dina kunduppgifter genom vår digitala prenumerationstjänst.
» Få kundnummer med personnummer
» Få kundnummer med e-postadress
» Få kundnummer med andra uppgifter
Våra nyheter - när och hur du vill

Värmlandsfyndet
Dagens ros/firarhörnan
Sök recept
Till hittarecept.se