2017-08-08 10:58

2017-08-08 10:58

John Holm till Nöjesfabriken

MUSIK

Den 17 november gästar artisten John Holm Bar Teatral på Nöjesfabriken efter flera år av musikalisk tystnad. Han bjuder på blandade toner från genrer som singer-songwriter, rock och progg

– Bar Teatral ger oss ytterligare möjligheter att boka ännu mer livemusik. Nu kan vi äntligen erbjuda konserter även i det mindre och intima formatet, säger Olle Nilsson, marknadsansvarig på Nöjesfabriken, i ett pressmeddelande.

Till konserten släpps endast 150 biljetter som ligger ute till försäljning redan nu.

– Bar Teatral ger oss ytterligare möjligheter att boka ännu mer livemusik. Nu kan vi äntligen erbjuda konserter även i det mindre och intima formatet, säger Olle Nilsson, marknadsansvarig på Nöjesfabriken, i ett pressmeddelande.

Till konserten släpps endast 150 biljetter som ligger ute till försäljning redan nu.