2017-08-04 12:10

2017-08-10 08:42

Audition för hundar

SÄFFLE

Till hösten sätter Säffleoperan upp en egen version av den hyllade och världskända musikalen Annie som kammat hem hela sju Tony Awards och spelats 2377 gånger på Broadway.

Inför detta går operan ut med en annorlunda förfrågan. De söker nämligen två hundar som ska medverka i föreställningen genom att agera på scenen. För att hitta de perfekta skådespelarna anordnar man en hundaudition söndagen den 13 augusti kl 16 på Magasinsgatan i Säffle.

Musikalen har premiär den 7 oktober och det utlovas en föreställning med både glädje och sorg, spänning och en stor mängd charm!

Inför detta går operan ut med en annorlunda förfrågan. De söker nämligen två hundar som ska medverka i föreställningen genom att agera på scenen. För att hitta de perfekta skådespelarna anordnar man en hundaudition söndagen den 13 augusti kl 16 på Magasinsgatan i Säffle.

Musikalen har premiär den 7 oktober och det utlovas en föreställning med både glädje och sorg, spänning och en stor mängd charm!