2017-08-03 22:19

2017-08-04 10:26

Hamnfesten är i gång

ARVIKA HAMNFEST

Trots regn och kyliga vindar blev premiären av Arvika Hamnfest en publiksuccé. När kvällens stora artist, Per Gessle, rev igång sin spelning var det som om sommaren återkom för en stund.

Om områdena framför scenerna var tomma till en början, så blev det andra bullar när Good Harvest startade sin spelning i regnet. Många samlades framför scenen och diggade med till folkmusiken. Sedan klev en person på, som alltid för med sig solsken.

Per Gessle inledde med låten ”På promenad genom stan" och publiken var genast med på noterna. Allsången ekade över viken och efter Gessle klev Thomas Stenström på och handklappen från hitlåten ”Slå mig hårt i ansiktet” fortsatte i evighet. Premiären av Hamnfesten blev lyckad och bådade gott inför helgens fortsättning.

Om områdena framför scenerna var tomma till en början, så blev det andra bullar när Good Harvest startade sin spelning i regnet. Många samlades framför scenen och diggade med till folkmusiken. Sedan klev en person på, som alltid för med sig solsken.

Per Gessle inledde med låten ”På promenad genom stan" och publiken var genast med på noterna. Allsången ekade över viken och efter Gessle klev Thomas Stenström på och handklappen från hitlåten ”Slå mig hårt i ansiktet” fortsatte i evighet. Premiären av Hamnfesten blev lyckad och bådade gott inför helgens fortsättning.

  • Philip Alfredsson