2017-05-15 17:04

2017-05-15 17:04

Före detta Färjestadsspelare i ny webbserie

SERIE: Om deras flickvänners liv

Forna Färjestadsspelare gör karriär i USA – nu blir det serie om deras flickvänners liv.

Den 15 maj har den nya webbserien ”Playmakers” premiär på TV4. I den får vi följa sex tjejer i deras vardag som flickvänner till svenska hockeyspelare som prövar lyckan i NHL och AHL. Bland dessa sex tjejer finner vi Ellinore De Silva, 19 och Frida Hägglund, 25, som båda är tillsammans med forna Färjestadsspelare.

Det är Pontus Åberg, 23 och Ludwig Byström, 22 som båda spelat för Färjestad, men som nu befinner sig i USA. Åberg spelade för Färjestad säsongen 2013/14 samtidigt som Byström som även stannade ett år längre. Hur mycket vi kommer få se av pojkarna är dock oklart då seriens fokus ligger på flickvännernas liv, men i första avsnittets beskrivning kan vi se att Byström och flickvännen väntar barn och programmet ska följa med när de handlar inför det. Serien är i 10 delar med ett nytt avsnitt varje måndag.

Den 15 maj har den nya webbserien ”Playmakers” premiär på TV4. I den får vi följa sex tjejer i deras vardag som flickvänner till svenska hockeyspelare som prövar lyckan i NHL och AHL. Bland dessa sex tjejer finner vi Ellinore De Silva, 19 och Frida Hägglund, 25, som båda är tillsammans med forna Färjestadsspelare.

Det är Pontus Åberg, 23 och Ludwig Byström, 22 som båda spelat för Färjestad, men som nu befinner sig i USA. Åberg spelade för Färjestad säsongen 2013/14 samtidigt som Byström som även stannade ett år längre. Hur mycket vi kommer få se av pojkarna är dock oklart då seriens fokus ligger på flickvännernas liv, men i första avsnittets beskrivning kan vi se att Byström och flickvännen väntar barn och programmet ska följa med när de handlar inför det. Serien är i 10 delar med ett nytt avsnitt varje måndag.

  • Frida Englin Danielsson