2016-09-15 15:49

2016-09-15 15:49

Filmgala på Arenan i Karlstad

FILM

På lördag anordnas Filmörnen på Arenan i Karlstad där det i år är hela 62 nya värmländska filmer som är med och tävlar om den prestigefyllda Filmörnenstatyetten. En gala som blivit resultatet av ett samarbete mellan Region Värmland och Värmlands Filmförbund.

Det kommer bjudas på en salig blandning av genrer då det finns allt ifrån animationer och dramafilmer till musikvideos och dokumentärer. Under dagen kommer man även kora två vinnare i tävlingen Noomaraton där deltagarna har gjort film under 24 timmar.

Det kommer bjudas på en salig blandning av genrer då det finns allt ifrån animationer och dramafilmer till musikvideos och dokumentärer. Under dagen kommer man även kora två vinnare i tävlingen Noomaraton där deltagarna har gjort film under 24 timmar.