2016-09-01 07:51

2016-09-01 07:51

Inspelningen av "Ack Värmland" skjuts på framtiden

NÖJE

Första säsongen av den populära tv-serien Ack Värmland hade premiär 2015. Säsong två är planerad men skjuts nu på framtiden.

Anledningen är att huvudrollsinnehavaren Mia Skäringer är sjukskriven på grund av utmattning.

"Det stämmer att Mia är sjukskriven och inspelningen av "Ack Värmland" är uppskjuten då Mias hälsa naturligtvis kommer i första hand", skriver Caroline Nylander, presskontakt på TV4, i ett mail till Expressen.

När säsong två kommer att spelas in är nu oklart.

"Det fanns aldrig något datum satt så exakt hur det blir med sändning kan vi inte svara på i nuläget, som sagt kommer Mias hälsa först. Inspelningen av säsong två har inte börjat så det går inte riktigt att spekulera i varken när det skulle startat eller exakt när det nu startar." skriver Caroline Nylander.

Anledningen är att huvudrollsinnehavaren Mia Skäringer är sjukskriven på grund av utmattning.

"Det stämmer att Mia är sjukskriven och inspelningen av "Ack Värmland" är uppskjuten då Mias hälsa naturligtvis kommer i första hand", skriver Caroline Nylander, presskontakt på TV4, i ett mail till Expressen.

När säsong två kommer att spelas in är nu oklart.

"Det fanns aldrig något datum satt så exakt hur det blir med sändning kan vi inte svara på i nuläget, som sagt kommer Mias hälsa först. Inspelningen av säsong två har inte börjat så det går inte riktigt att spekulera i varken när det skulle startat eller exakt när det nu startar." skriver Caroline Nylander.