2016-08-05 11:58

2016-08-05 11:59

Frykerudsdagen firas med magiker och landshövding

TILL HELGEN

Lördagen den 6 augusti firas Frykerudsdagen i Järnvägsparken i Fagerås. Firandet inleds på morgonen med bland annat loppis och veteranbilar.

Senare under dagen uppträder magikern Simon, Gamla polare och landshövding Kenneth Johansson kåserar. Bland mycket annat.

Bakom arrangemanget står Fagerås bygdegårdsförening, Frykeruds hembygdsförening, Föreningen Frykeruds Framtid, PRO Frykerud, Equmeniakyrkan Fagerås, Frykeruds SMU, Frykeruds V:a Blåbandsförening, Röda Korset Frykerud, Gospelfestivalen – med stöd av Kils kommun.

 

 

Senare under dagen uppträder magikern Simon, Gamla polare och landshövding Kenneth Johansson kåserar. Bland mycket annat.

Bakom arrangemanget står Fagerås bygdegårdsförening, Frykeruds hembygdsförening, Föreningen Frykeruds Framtid, PRO Frykerud, Equmeniakyrkan Fagerås, Frykeruds SMU, Frykeruds V:a Blåbandsförening, Röda Korset Frykerud, Gospelfestivalen – med stöd av Kils kommun.