2016-07-11 12:43

2016-07-11 12:43

Peter Hallström släpper nytt

Han skrev Svensktoppen-hiten ”Håll mitt hjärta” tillsammans med Lasse ”Saltarö” Andersson och ”I remember love” som blev Sarah Dawn Finers genombrott i Melodifestivalen. I augusti släpper Peter Hallström ett helt nytt album.

”Hoppet kvar”, som plattan heter, är en personlig reflektion av Peter Hallströms liv.

– Den tar upp saker som hänt i mitt liv - skilsmässa, kärlek, tro och möjligheten att få ett gott liv trots allt. Min gudsbild handlar idag om att försöka bli det man ska vara, i relationer, att hitta djupet, en mening, säger han i ett pressmeddelande.

Peter Hallström kommer att framföra de nya låtarna på festivalen Skärgårdssång på Tanumstrand den 19-21 augusti.

”Hoppet kvar”, som plattan heter, är en personlig reflektion av Peter Hallströms liv.

– Den tar upp saker som hänt i mitt liv - skilsmässa, kärlek, tro och möjligheten att få ett gott liv trots allt. Min gudsbild handlar idag om att försöka bli det man ska vara, i relationer, att hitta djupet, en mening, säger han i ett pressmeddelande.

Peter Hallström kommer att framföra de nya låtarna på festivalen Skärgårdssång på Tanumstrand den 19-21 augusti.