2016-06-07 15:19

2016-06-07 15:19

Dödsskönt med Appelquist

Komikern Kristoffer Appelquist är aktuell med en ny podcast. Den här gången gör han den i sällskap med Isabelle Ahonen Johansson och det handlar om vad vi äter.

”Dödsskönt i kistan” är en podcast som handlar om det går att leva ett människoliv utan att plåga de andra djuren här på planeten. Vi träffar roliga människor, människor som lagar god djurvänlig mat och så pratar vi med varandra. På ett roligt sätt.”, skriver han på sin Facebook-sida.

Det första avsnittet finns ute nu.

 

”Dödsskönt i kistan” är en podcast som handlar om det går att leva ett människoliv utan att plåga de andra djuren här på planeten. Vi träffar roliga människor, människor som lagar god djurvänlig mat och så pratar vi med varandra. På ett roligt sätt.”, skriver han på sin Facebook-sida.

Det första avsnittet finns ute nu.