2016-05-22 14:44

2016-05-22 14:45

Nytt Karlstadsförlag bjöd in låtskrivare

MUSIK

Under helgen arrangerade musikförlaget Sun city songs en session där flertalet låtskrivare var inbjudna.

Målet var att skriva kommersiell musik för topplistorna världen runt, främst med sikte mot Europa och USA. Bakom förlaget finns Oskar Linderoth och bland de deltagande låtskrivarna fanns Zandro Santiago, Martin Hentzel, Stephan Elfgren och Margrete Hjelle samt representant från Warner music Stockholm.

På längre sikt hoppas förlaget kunna bidra till att få Karlstad att bli något av en samlingspunkt liknande musikskapande.

 

Målet var att skriva kommersiell musik för topplistorna världen runt, främst med sikte mot Europa och USA. Bakom förlaget finns Oskar Linderoth och bland de deltagande låtskrivarna fanns Zandro Santiago, Martin Hentzel, Stephan Elfgren och Margrete Hjelle samt representant från Warner music Stockholm.

På längre sikt hoppas förlaget kunna bidra till att få Karlstad att bli något av en samlingspunkt liknande musikskapande.