2016-04-23 06:00

2016-04-23 06:00

Elisa och Steffo dansar i Karlstad

LETS DANCE

Steffo Törnquist kommer att tävla mot Elisa Lindström och Alexander ”Rackaralex Hermansson när Let's dance Live kommer till Karlstad och Löfbergs arena den 14 oktober.

Tillsammans med sina respektive danspartners kommer de att tävla mot varandra under den Sverigeturné som inleds i Karlstad.

– Att få chansen att lära sig dansa betyder mycket för min musikaliska utveckling som artist och jag mår så bra av det! Att få komma ut och möta publiken i landet betyder mycket för mig, säger artisten Elisa Lindström i ett pressmeddelande.

Tillsammans med sina respektive danspartners kommer de att tävla mot varandra under den Sverigeturné som inleds i Karlstad.

– Att få chansen att lära sig dansa betyder mycket för min musikaliska utveckling som artist och jag mår så bra av det! Att få komma ut och möta publiken i landet betyder mycket för mig, säger artisten Elisa Lindström i ett pressmeddelande.