2016-02-24 13:47

2016-02-24 13:55

Joy M'Batha klar för The Island Festival

NÖJE

Joy M'Batha är klar för The Island Festival.

Ett av Joys första liveframträdanden var på P3 Guldgalans efterfest 2014.  Samma år gästade Joy på Linda Piras ”Knäpper mina fingrar REMIX” och ”Där dit vinden kommer” med Lorentz, Jaqe och Duvchi. Hon släppte även egna ”Kattliv”.

Joy inledde 2015 med singeln ”Ingen Hejd” och debut-EP ”Glädjeflickan”. Med en rad konserter och gästspel på Maskinens turné åkte Joy på en klubbturné tillsammans med Far & Son under hösten.

2016 var Joy P3 Guld-nominerad i kategorin "Årets nykomling" och i januari släpptes singeln "Du är så vacker och så äls". Senare i vår släpps EPn ”Inte god men gud” och i augusti väntar The Island för Sveriges rap-drottning!

Ett av Joys första liveframträdanden var på P3 Guldgalans efterfest 2014.  Samma år gästade Joy på Linda Piras ”Knäpper mina fingrar REMIX” och ”Där dit vinden kommer” med Lorentz, Jaqe och Duvchi. Hon släppte även egna ”Kattliv”.

Joy inledde 2015 med singeln ”Ingen Hejd” och debut-EP ”Glädjeflickan”. Med en rad konserter och gästspel på Maskinens turné åkte Joy på en klubbturné tillsammans med Far & Son under hösten.

2016 var Joy P3 Guld-nominerad i kategorin "Årets nykomling" och i januari släpptes singeln "Du är så vacker och så äls". Senare i vår släpps EPn ”Inte god men gud” och i augusti väntar The Island för Sveriges rap-drottning!