2016-02-04 20:35

2016-02-04 20:39

Book diskas - låten har redan tävlat

NÖJE

Anna Book diskvalificeras från Melodifestivalen. Redan 2014 tävlade Anna Book låt – men med en annan text – i Moldaviens uttagning till Eurovision.

Låten finns sedan dess publicerad på bland annat det moldaviska tv-bolagets hemsida. Vid en presskonferens klockan 20.15 på torsdagskvällen meddelades att låten är diskvalificerad från den svenska uttagningen i Göteborg.

– Det finns inget alternativ, förklarade Christer Björkman på presskonferensen.

Låten finns sedan dess publicerad på bland annat det moldaviska tv-bolagets hemsida. Vid en presskonferens klockan 20.15 på torsdagskvällen meddelades att låten är diskvalificerad från den svenska uttagningen i Göteborg.

– Det finns inget alternativ, förklarade Christer Björkman på presskonferensen.