2015-11-20 11:04

2015-11-20 11:16

Gina Dirawi är årets julvärd

NÖJE

SVT avslöjade på fredagen vem som blir årets julvärd. Uppdraget föll i år på Gina Dirawi.

Hon har bland annat lett Melodifestivalen, Grammis och Musikhjälpen.

Nu tar hon sig an den traditionsrika rollen att tillbringa julafton med SVT:s tittare.

– Jag ser fram emot det här extremt mycket, jag älskar ju julafton! Som barn kändes julen alltid som en magisk tid då allt kunde hända. Det ska bli så kul att ta fram den där varma sagokänslan och fira jul med alla barn i Sverige, både stora och små, säger Gina Dirawi, i ett pressmeddelande från SVT.

Hon har bland annat lett Melodifestivalen, Grammis och Musikhjälpen.

Nu tar hon sig an den traditionsrika rollen att tillbringa julafton med SVT:s tittare.

– Jag ser fram emot det här extremt mycket, jag älskar ju julafton! Som barn kändes julen alltid som en magisk tid då allt kunde hända. Det ska bli så kul att ta fram den där varma sagokänslan och fira jul med alla barn i Sverige, både stora och små, säger Gina Dirawi, i ett pressmeddelande från SVT.