2015-10-22 06:00

2015-10-22 06:00

Titiyo kommer till Karlstad

KONSERT

Med ett hyllat album i ryggen där hon för första gången sjunger på svenska, kommer Titiyo till Karlstad. Hon inleder sin Sverieturné i januari och kommer till Karlstad och Nöjesfabriken den 26 februari.

Det kommer bli den där sköna blandningen av triphop, pop, soul och hiphop som jag gillar, med bra tryck och maximal känsla i upptempolåtarna. Det kommer låta ungefär som på plattan, men fetare. Man kan säga att vi har lagt på några skivor bacon. Vänta er känslan av en riktigt fet klubb, men i en sofistikerad form, säger Titiyo.

Det nya albumet 13 Gården fick 4 av 5 i betyg i NWT förra veckan.

Det kommer bli den där sköna blandningen av triphop, pop, soul och hiphop som jag gillar, med bra tryck och maximal känsla i upptempolåtarna. Det kommer låta ungefär som på plattan, men fetare. Man kan säga att vi har lagt på några skivor bacon. Vänta er känslan av en riktigt fet klubb, men i en sofistikerad form, säger Titiyo.

Det nya albumet 13 Gården fick 4 av 5 i betyg i NWT förra veckan.