2015-10-21 06:00

2015-10-21 06:00

Eurovisionbidrag skrivs i Värmland

VÄRMLAND

Låtskrivaren och artisten Douwe Bob, 24, är prisad hemma i Holland.

Nu är det klart att han ska skriva Nederländernas bidrag till Eurovision nästa år. Urvalet sker utan röstningsprocess liknande den som vi har i Sverige.

Eftersom Eurovision avgörs i Sverige kommer Douwe Bob att resa hit med sitt band för att få inspiration till sitt schlagerbidrag. Närmare bestämt kommer han att spendera en vecka i värmländska Höljes. Holländaren Erik Daleweij som driver Water world kommer att vara värd för besöket.

 

Nu är det klart att han ska skriva Nederländernas bidrag till Eurovision nästa år. Urvalet sker utan röstningsprocess liknande den som vi har i Sverige.

Eftersom Eurovision avgörs i Sverige kommer Douwe Bob att resa hit med sitt band för att få inspiration till sitt schlagerbidrag. Närmare bestämt kommer han att spendera en vecka i värmländska Höljes. Holländaren Erik Daleweij som driver Water world kommer att vara värd för besöket.