2016-09-02 12:20

2016-09-02 12:45

Motorcykelinferno på Laxholmen

MUNKFORS

En utställning med fokus på ombyggda motorcyklar samt kulturella yttringar i form av pinstriping, metallhantverk och föredrag med film- och bildvisning blir det på Laxholmen i Munkfors lördagen 24 september.

Det är mc-klubbarna Sundbäcken i Hagfors och Järngrisen i Munkfors som bjudit in ett antal klubbar att ställa ut hojar. Medlemmar från Hindås mc berättar om sin resa i Kalifornien, på egna hembyggda choppers och Lars-Eric ”hundringen” Sundin bjuder på motorcykelhistoria. Allt överskott från dagen doneras till cancerforskningen

Det är mc-klubbarna Sundbäcken i Hagfors och Järngrisen i Munkfors som bjudit in ett antal klubbar att ställa ut hojar. Medlemmar från Hindås mc berättar om sin resa i Kalifornien, på egna hembyggda choppers och Lars-Eric ”hundringen” Sundin bjuder på motorcykelhistoria. Allt överskott från dagen doneras till cancerforskningen